SOMMERLØB 10. JULI 2011 - TEKST OG BILLEDER

SOMMERLØB VVK.

Jeg vil bare lige sige en stor tak til arrangørerne som stod for en fantastisk tur. Søndag d.10-07-2011 med start fra Thyborøn.

Vi mødtes til start kl. 10 i Thyborøn og dagen startede godt, der var fint vejr og mange deltagere, også fra andre klubber, og sådan syntes jeg at det altid skal være, da det giver en rigtig god stemning.

Nå, men vi startede vores knallerter og kørte først en tur ned til Thyborøn havn hvorefter turen gik op på stierne langs digerne ud til Vrist, hvor der var små pauser undervejs.

Der var én som havde lidt problemer med at starte sin knallert når den var varm, så vi blev enige om, det nok var skidt i karburatoren / tanken, men til alt held havde jeg taget en pose med 20 filtre i lommen inden jeg kørte hjemme fra. Grunden var, at én havde bestilt et par filter, som jeg skulle medbringe på turen. Det resulterede i, at flere blev interesseret, så alle 20 filtre blev solgt ( så pokker tage det – skulle ha’ medbragt mindst 50 stk.)

Turen gik videre til Vejlby Klit Strande, hvor vi skulle have pause, fordi Poul Erik måtte finde reserve knallerten frem fra følgebilen - det ikke havde hjulpet med benzin filteret. Men skidt pyt, Poul Eriks reserve knallert er også en sjov gammel sag at kører på, og er som regel tjekket 110 % eller …  (Forklaring følger senere).

Vi kører videre over Vandborg til Tørringhuse, hvor vi holder en lang pause, nyder vi vores medbragte madpakker og får handlet lidt inde i Tørringhuse kræmmermarked. Herefter kører vi over Klinkby, hvor vi kører bag om Hygum bakke, derefter ind over Vrist og ind på stierne langs klitterne igen. Efter ca. 10 min. kørsel inde på stierne ser jeg i mit bakspejl, at ham der kørte reserveknallerten og Poul Erik, der kørte bagerst, ikke var med. Jeg vendte om og kørte tilbage, men kors i skuret sikke et syn der mødte mig. 

Der står Poul Erik med sin knallert løftet helt op over reserve knallerten ”ja, er man kørt tør uden at have en dunk med, ja så tanker man bare med frit fald!” – Så det der med de 110 % i orden, tja det må nok reduceres til 103 % eller deromkring. 

Jeg skynder mig hen for at hjælpe med at løfte knallerten og da vi stiller den ned på jorden, tænkte jeg ”Sku’ have haft et billede af det”

Vi mente han godt kunne kører det sidste stykke nu men nej, 500 m før stop kørte han tør igen, så han kom på slæb. Vi sluttede med at udstille vores knallerter nede på havnen. Der kom en del og kiggede og stillede en del spørgsmål og nogle sagde, ”sådan en knallert har jeg også haft en gang”.

Det var så det jeg vil sige … godt arrangeret Harald og Poul Erik.

M.v.h. Jann Hansen