AFTENLØB 6. JUNI 2012 - TEKST OG BILLEDER

Bjarne byder velkommen til Aftentur i Lemvig
Bjarne byder velkommen til Aftentur i Lemvig
Kort stop ved Klinkby Hallen - se også video herfra
Kort stop ved Klinkby Hallen - se også video herfra
Thomas lægger hus til "det store kaffebord"
Thomas lægger hus til "det store kaffebord"

Onsdag den 6. juni var jeg gæst på et aftenløb i Vestjysk Veteranknallert Klub som foregik i og omkring Lemvig.

Grunden til at jeg deltog er, at min nabo Gerdt Pedersen her i Lem St. en dag spurgte om ikke jeg havde lyst til at komme med en tur til Lemvig. Det er ikke noget problem du ikke har en knallert, du får en af mine (han har jo også nok at tage af).

Turen startede på Søvejen og gik så rundt om søen og videre ud til hovedvejen hvor det gik mod syd ca. 1 km. Her blev der så drejet til venstre og vi kom ud til en grusvej som gik temmelig stejl ned hvor vi skulle være endt ved et udsigtspunkt. Men et eller andet gik galt. Turen gik tilbage og denne gang gik det så opad og flere måtte trække knallerten op.

Efterfølgende gik turen ind til Lemvig og hvor vi kom ind på cykelstier for til sidst at havne på hovedvejen til Tjørringhuse og videre mod Klinkby, hvor der blev et lille ophold ved Klinkby Hallen (hvor der også skulle afgives vand). Herfra fortsatte turen til Gjellerodde og et sommerhus hvor kaffen skulle indtages. Der var franskbrød med pålæg og ost samt en fortrinlig rabarberkage med flødeskum.

Efter kaffen gik turen tilbage til Lemvig og Søvejen hvor knallerterne igen blev læsset på traileren inden turen gik mod Lem St. igen.

Alt i alt en god tur som trods alt blev begunstiget af vejret, og herligt at se disse mænd på deres gamle knallerter, restaurerede eller ej, hygge sig.

                                                                     Steen Dalager 
                                                                     Gæstekører