Kort tekst og billeder af før / efter restaurering.

Fantic Chopper 50 cc

FL 1954

FL knallert (Fyns Luftringe) model Pegasus fra 1954 - stelnummer med løbenr 034, så der er sikkert ikke produceret mange.

PUCH MS 50

Før / nu billeder af Puch MS 50 årgang 1958

Hermed nogle før og efter billeder af en Puch MS 50 årgang 1958 – som jeg har fået for at hente i Nibe. Knallerten stod i et gammelt skur uden tag, så den var godt medtaget af vejr og vind.

Puch MS 50 Årgang 1958 er oprindelig med pedaler og alm. sæde, men i 1960/61 kom en sæt hvor man fjernede pedalerne og satte kickstarter på i højre side og returfjeder i venstre i stedet for pedaler. For at starte den skal man træde fremad (normalt træder man bagud for at starte). Sættet havde også fodhvilere, twinsæde og anden bagagebærer, så det blev en lidt mere smart model.

GRAND 1971 - SCO 3 gear

Knallerten har været adskilt til mindste del. Stellet mv. har været sanblæst og farven fundet hos Lakgrossisten Holstebro ud fra orginalfarve på stellet under tank. Malet hos autolakerer. Alle metal dele er elgalvaniseret. Fælge opegret med nye dæk, ny gummisæde, diverse dele forkromet (i Polen), skærme pudset op, motor adskilt/samlet med nye lejer mv.

Har fundet original lås og SCO ringklokke (ikke på billedet)

SCO årgang 1959

Først i sommeren 2018 var der en Sco 1 gear standart årg.1959 som syntes at kunne være interesant. (og til at komme til for penge)

Knallerten stod vedTarm, har kun haft 2 ejer og den havde sidst været brugt af nogle unge mennesker til markræs. Så den havde brug for en større renovering, hvilket kan ses på billeder( før og efter)